13 Ağustos 2009 Perşembe

beni seni unutmak icin sevdim


İşte ihtiyacım olan şey. Bununla 2 kadeh takılınca herşey absentmış. O zaman biri bir şişe kapıp gelse de yardımcı olsa. Woryzover bu görevi sana veriyorum. Gerçi sen bilirsin votkayla da absent durumları yaşamışlığım var.

Şu an yorgunluktan tuşlar üstünde parmaklarımı zor oynatıyorum. Ama dün gecenin ve bugünün stressi ne kadar uğraştıysam da geçmediğinden kafamı yastığa koymaktan ürküyorum. Çok bunalımlı geçiyor uyku bu hallerde. Gece saat başı kalkmalar, bir üşümeler bir yanmalar, bir çok ve en önemli sahneleri sabah unutulan ama tüm gün etkisi süren rüyalar.
Demem o ki bir gıdım Absinthe alsam tam olacam. 1 kadehle unuturum 2 kadehle uyurum ya da 1 kadehle ararım 2 kadehle ağlarım dolayısıyla 3. yü içmek şart olur o zaman da yarın yalan olur.

Şimdi buraya yanlış adam arasa deyince birşeyler oluyor ya işte o hakkımı bugün kullanmak istemiyorum. B.k gibi hissettiğimden kendimi çuval misali yatağa atmayı düşünüyorum. Çenemi kullanmaya takadim yok. Sinir bozucu muhabbetlere giresim yok. Sakin bir gece istiyorum. Sokak sussun diyorum ve yatağa gidiyorum.

1 yorum:

woryzover dedi ki...

wory onu bulur gelir sana her türlü...

ama bi düşün wory birincide ne olur, ikincide ne olur, üçüncüde ne olur.. haaşa bi de coşarsa dördüncüde ne olur?